Wim Looten overleden
Vrijdag, 15 juni 2018 - Geschreven door Bestuur
Op woensdagavond 13 juni 2018 is de heer Wim Looten overleden. Hij was de initiatiefnemer, oprichter en erevoorzitter van Nijmegen Pirates.

Tot op hoge leeftijd was de heer Looten betrokken bij onze vereniging en bezocht hij geregeld wedstrijden en trainingen. Ook zijn kinderen en kleinkinderen waren en zijn als bestuurslid, coach, speler en/of vrijwilliger actief bij Nijmegen Pirates. Samen met zijn echtgenote Ada stond de heer Wim Looten aan het hoofd van een echte footballfamilie.

Het bestuur, spelers en vrijwilligers van Nijmegen Pirates wensen zijn familie heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

RIP Wim Looten (1939-2018)

Afscheid nemen van de heer Wim Looten is mogelijk op woensdag 20 juni tussen 19.30 en 20.00 uur in het uitvaartcentrum van co÷peratie DELA, Staddijk 130 (navigatie: Staddijk 125) te Nijmegen.
De crematieplechtigheid is op donderdag 21 juni om 14.45 uur in de aula van crematorium Waalstede, Staddijk 130 (navigatie: Staddijk 125) te Nijmegen.

In plaats van bloemen stelt de familie Looten een gift aan Alzheimer Nederland op prijs, hiervoor zal een collectebus aanwezig zijn in het crematorium.