Open try-outs groot succes
Nieuws: Vrijdag, 14 september 2018
De open try-outs die Nijmegen Pirates sinds 5 september jl. houdt, zijn een groot succes. Hoewel iedereen nog iedere maandag- en woensdagavond (van 19.30 tot 21.30 uur) gedurende de hele maand september gratis en zonder verplichtingen kan deelnemen aan de proeftrainingen ziet de toekomst van het seniorenteam (minimaal voor komend seizoen) er nu al goed uit. Zo'n 8 nieuwe spelers zijn, naast de al spelende leden, een vaste bezoeker van de proeftrainingen. En ze beschikken over een flinke portie talent!
lees meer
Open try-outs voor nieuwe spelers
Nieuws: Dinsdag, 21 augustus 2018
American footballclub Nijmegen Pirates is op zoek naar nieuwe (senioren)spelers. Ben je in 2000 geboren of daarvoor dan kun je in de hele maand september 2018 gratis meetrainen met ons team. Deze open try-outs zijn in de maand september op iedere maandag- en woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur, te beginnen op woensdag 5 september 2018. Of je nu dik, dun, groot, klein, snel of langzaam bent, ook voor jou is plaats in ons team! Het enige dat we van jou vragen is sportiviteit en toewijding.
lees meer
Penningmeester gezocht
Nieuws: Zondag, 19 augustus 2018
Het bestuur van Nijmegen Pirates is per direct op zoek naar een nieuwe penningmeester (m/v). Wegens privé-omstandigheden stopt onze huidige penningmeester per 1 oktober 2018 met het (onbezoldigde) werk voor onze club.
Lijkt dit een vrijwilligersbaan voor u of kent u iemand voor wie dit echt iets is, reageer dan door een mail te sturen naar secretariaat@nijmegen-pirates.nl. We maken dan graag een afspraak voor een nadere kennismaking.
lees meer
Wim Looten overleden
Nieuws: Vrijdag, 15 juni 2018
Op woensdagavond 13 juni 2018 is de heer Wim Looten overleden. Hij was de initiatiefnemer, oprichter en erevoorzitter van Nijmegen Pirates.

Tot op hoge leeftijd was de heer Looten betrokken bij onze vereniging en bezocht hij geregeld wedstrijden en trainingen. Ook zijn kinderen en kleinkinderen waren en zijn als bestuurslid, coach, speler en/of vrijwilliger actief bij Nijmegen Pirates. Samen met zijn echtgenote Ada stond de heer Wim Looten aan het hoofd van een echte footballfamilie.

Het bestuur, spelers en vrijwilligers van Nijmegen Pirates wensen zijn familie heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

RIP Wim Looten (1939-2018)
lees meer
Indische rijsttafel
Nieuws: Maandag, 11 juni 2018
De wedstrijd van Nijmegen Pirates op zondag 10 juni 'uit' tegen Flevo Phantoms in Almere-Haven was als een Indische rijsttafel. Het kende vele gerechten, allemaal met een eigen smaak. Soms was het zoet, dan weer iets zuurder, vaak gewoon zoals anders, maar soms ook pittig. Er waren (al of niet heilige) boontjes en dit alles overgoten met een sausje. En net zoals bij een Indische rijsttafel duurde het lang, erg lang.
lees meer
GEEN training 21 mei 2018
Nieuws: Maandag, 21 mei 2018
De training op maandagavond 21 mei gaat NIET door. Spelers wordt door de coaches aangeraden om zelf te zorgen voor een goede uitloop o.i.d. voor de wedstrijdinspanningen van een dag eerder, rekening houdend met de warmte. Alle spelers worden bij de eerstvolgende training verwacht op woensdagavond 23 mei om 19.30 uur op veld 3.
Op een mooie pinksterdag won Nijmegen Pirates
Nieuws: Maandag, 21 mei 2018
Op een mooie pinksterdag (nl. 20 mei 2018) won Nijmegen Pirates de thuiswedstrijd tegen Maastricht Wildcats met 34-14. Gezien de recente wedstrijden tegen de Zuid-Limburgse tegenstander was er vooraf enig optimisme bij de Nijmeegse spelers omtrent de afloop van het duel dat onder leiding stond van referee Spliethof. Makkelijk was de zege voor Pirates zeker niet, bij rust was de stand slechts 3-2 in Nijmeegs voordeel in touchdowns, oftewel 22-14.
lees meer
Nijmegen Pirates 'niet in z'n doen'
Nieuws: Zaterdag, 5 mei 2018
Voor de tweede achtereenvolgende zondag op rij moesten de spelers van Nijmegen Pirates op neutraal terrein tegen Alphen Eagles hun wedstrijd spelen. Werd een week eerder nog in Almere-Haven in de 'thuiswedstrijd' met 20-8 gewonnen, in de 'uitwedstrijd' in Amersfoort werd op zondag 29 april met 38-8 verloren. Naast dat de Alphenaren op alle gebieden beter waren, kwam de Gelderse ploeg geen moment tot zijn maximaal mogelijke spel.
lees meer
Diskjockeys
Nieuws: Maandag, 23 april 2018
Soms lijkt het net alsof radio-diskjockeys precies weten wat er op een gegeven moment bij de luisteraar(s) leeft. Tenminste, dit vermoeden kreeg ik zondagmiddag 22 april 2018. Zittend in de bus op de terugweg van de thuiswedstrijd tegen Alphen Eagles (20-8), die door een scheidsrechterstekort in Almere-Haven werd gespeeld. Het ene na het andere nummer op Radio 10, dat luidkeels door de spelers van Nijmegen Pirates werd meegeblèrd, had betrekking op de zojuist gespeelde wedstrijd.
lees meer
Meer dan een wedstrijd
Nieuws: Maandag, 16 april 2018
Op zondag 15 april speelde Nijmegen Pirates de vierde wedstrijd van het seizoen 2018 in de eerste divisie, poule A. Aan de duidelijke 48-0 overwinning op het Nijmeegse sportpark Vossendijk tegen Tilburg Wolves viel niks af te dingen. Maar bij zo'n eerste gewonnen wedstrijd kwam meer kijken dan alleen twee ploegen die elkaar probeerden het leven zuur te maken.
lees meer