Remco Gout overleden
Nieuws: Zondag, 11 november 2018
Diep bedroefd heeft het bestuur van American footballclub Nijmegen Pirates kennis genomen van het bericht dat onze ex-speler Remco Gout op vrijdag 9 november 2018 is overleden. Remco overleed precies op zijn 41e verjaardag.

lees meer
GEEN training woensdag 24 oktober 2018
Nieuws: Woensdag, 24 oktober 2018
Op woensdagavond 24 oktober 2018 is er GEEN seniorentraining bij Nijmegen Pirates. In plaats daarvan geniet de spelersgroep van een teambuilding-evenement bij Ewijk, dichtbij Nijmegen. De selectie van Nijmegen Pirates is, op enkele uitzonderingen na, bezig met de voorbereidingen op het American footballseizoen dat in februari 2019 begint.
lees meer
ALV Nijmegen Pirates 2018
Nieuws: Donderdag, 18 oktober 2018
Op woensdag 31 oktober 2018 houdt American footballclub Nijmegen Pirates haar jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). Tijdens deze vergadering worden tal van (voor de leden) belangrijke zaken besproken en bepaald.
De ALV vindt plaats in het clubhuis van onze moedervereniging SV Hatert, sportpark Vossendijk, Winkelsteegseweg 208, 6534AR Nijmegen. Aanvang is om 19.00 uur.
lees meer
Award Night 2018
Nieuws: Dinsdag, 2 oktober 2018
Op maandagavond 1 oktober werden tijdens de 'Award Night' van Nijmegen Pirates de individuele prijzen uitgereikt aan de spelers voor hun prestaties in het afgelopen seizoen 2018. Deze feestavond vond plaats bij onze sponsor Restaurant De Limus in Nijmegen.
lees meer
Korte training vanwege Award Night
Nieuws: Donderdag, 27 september 2018
In verband met de Award Night is de training op maadagavond 1 oktober 2018 van 19.30 tot 20.30 uur. De (ingekorte) training vindt zoals gewoonlijk plaats op sportpark Vossendijk, Winkelsteegseweg, Nijmegen. Belangstellenden blijven welkom, de eerste 4 weken mag je gratis meetrainen!
lees meer
Open try-outs groot succes
Nieuws: Vrijdag, 14 september 2018
De open try-outs die Nijmegen Pirates sinds 5 september jl. houdt, zijn een groot succes. Hoewel iedereen nog iedere maandag- en woensdagavond (van 19.30 tot 21.30 uur) gedurende de hele maand september gratis en zonder verplichtingen kan deelnemen aan de proeftrainingen ziet de toekomst van het seniorenteam (minimaal voor komend seizoen) er nu al goed uit. Zo'n 8 nieuwe spelers zijn, naast de al spelende leden, een vaste bezoeker van de proeftrainingen. En ze beschikken over een flinke portie talent!
lees meer
Open try-outs voor nieuwe spelers
Nieuws: Dinsdag, 21 augustus 2018
American footballclub Nijmegen Pirates is op zoek naar nieuwe (senioren)spelers. Ben je in 2000 geboren of daarvoor dan kun je in de hele maand september 2018 gratis meetrainen met ons team. Deze open try-outs zijn in de maand september op iedere maandag- en woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur, te beginnen op woensdag 5 september 2018. Of je nu dik, dun, groot, klein, snel of langzaam bent, ook voor jou is plaats in ons team! Het enige dat we van jou vragen is sportiviteit en toewijding.
lees meer
Penningmeester gezocht
Nieuws: Zondag, 19 augustus 2018
Het bestuur van Nijmegen Pirates is per direct op zoek naar een nieuwe penningmeester (m/v). Wegens privé-omstandigheden stopt onze huidige penningmeester per 1 oktober 2018 met het (onbezoldigde) werk voor onze club.
Lijkt dit een vrijwilligersbaan voor u of kent u iemand voor wie dit echt iets is, reageer dan door een mail te sturen naar secretariaat@nijmegen-pirates.nl. We maken dan graag een afspraak voor een nadere kennismaking.
lees meer
Wim Looten overleden
Nieuws: Vrijdag, 15 juni 2018
Op woensdagavond 13 juni 2018 is de heer Wim Looten overleden. Hij was de initiatiefnemer, oprichter en erevoorzitter van Nijmegen Pirates.

Tot op hoge leeftijd was de heer Looten betrokken bij onze vereniging en bezocht hij geregeld wedstrijden en trainingen. Ook zijn kinderen en kleinkinderen waren en zijn als bestuurslid, coach, speler en/of vrijwilliger actief bij Nijmegen Pirates. Samen met zijn echtgenote Ada stond de heer Wim Looten aan het hoofd van een echte footballfamilie.

Het bestuur, spelers en vrijwilligers van Nijmegen Pirates wensen zijn familie heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

RIP Wim Looten (1939-2018)
lees meer
Indische rijsttafel
Nieuws: Maandag, 11 juni 2018
De wedstrijd van Nijmegen Pirates op zondag 10 juni 'uit' tegen Flevo Phantoms in Almere-Haven was als een Indische rijsttafel. Het kende vele gerechten, allemaal met een eigen smaak. Soms was het zoet, dan weer iets zuurder, vaak gewoon zoals anders, maar soms ook pittig. Er waren (al of niet heilige) boontjes en dit alles overgoten met een sausje. En net zoals bij een Indische rijsttafel duurde het lang, erg lang.
lees meer